Warning: fopen(/home/lkpweb63/public_html/lccprojecten.nl/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/.htaccess): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/lccprojecten.nl/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/file.php on line 247
Vrouwendag 9 november 2013: website nu online! – LCC+ Projecten

Vrouwendag 9 november 2013: website nu online!

Onder het thema “Me She Be(lieve) Free: in het Roze Licht” organiseert LCC Plus op zaterdag 9 november 2013 een “feestdag over geloof” voor lesbische, biseksuele en betrokken heterovrouwen. De website van de themadag, www.inhetrozelicht.nl, is nu online!

De dag vindt plaats in Amersfoort en heeft een gevarieerd programma met cabaret, workshops, sprekers (o.a. Monique Samuel) en een viering. Er wordt samen gegeten en de dag sluit af met een feest.

Voor een eerste indruk kun je hier de flyer downloaden. Of ga naar direct naar www.inhetrozelicht.nl voor uitgebreide informatie over het programma en inschrijving, lees meer over de opzet van de dag en maak kennis met de organisatoren. Op de website kun je je vast aanmelden door het online inschrijfformulier in te vullen!

 

 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Partners van de LCC+ Alliantie

Partners van de LCC+ Alliantie