Vrouwendag 2017: ‘True Colors: Shining Through!’

Na een zeer succesvolle eerste editie, willen de LCC Plus Projecten jou graag uitnodigen voor de tweede roze vrouwendag op zaterdag 14 oktober 2017! Het thema voor deze dag is True Colors: Shining Through!, over kleur bekennen binnen kerk en maatschappij. De dag vindt plaats op de Guido de Brès school (Paladijnenweg 251)  in Amersfoort vanaf 10.30 uur. Een dag van ontmoeting, boeiende sprekers, interessante workshops, bezinning, en natuurlijk een knalfeest om de dag mee af te sluiten!

We vragen een kleine bijdrage van € 12,50 om de kosten te dekken. Hiervoor krijg je koffie, thee en andere drankjes; lunch en diner zijn ook inbegrepen. Meerdere consumpties is voor eigen kosten (alleen contant, GEEN PIN). Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen, waarna je verdere informatie ontvangt om je bijdrage over te maken en je aanmelding compleet te maken:

Voor meer informatie over de dag ga je naar www.lccprojecten.nl/true-colors-shining-through. Like en deel ook onze Facebookpagina@TrueColorsShiningThrough!

We zien je graag op 14 oktober om samen een onvergetelijke dag voor roze vrouwen neer te zetten!

 

Deze themadag wordt georganiseerd door de LCC Plus Projecten. Deze projectgroep bestaat uit het LKP, CHJC, Contrario, HolyFemales.nl, en Netwerk Mirre.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Partners van de LCC+ Alliantie

Partners van de LCC+ Alliantie