Vacature
Financieel
Administrateur

Heb je hart voor LHBTI’ers?
Heb je hart voor een inclusieve kerk?
Ben jij een accurate financiële duizendpoot?

Dan is dit jouw kans! 

De LCC+ is per medio augustus op zoek naar:

Financieel Administrateur (op ZZP-basis)

voor 8 uur per maand

De LCC Plus Projecten zijn een alliantie van vijf christselijke LHBTI-organisaties. De doelstelling van onze 5 projecten is het bevorderen van de sociale acceptatie van LHBT-ers in kerk en samenleving in de projectperiode van 2019-2021.

Er worden in deze alliantie 5 projecten uitgevoerd:

  • Jongeren en hun sociale omgeving;
  • Ouders van LHBTI’ers;
  • Uit de kast op latere leeftijd;
  • Versterking van de christelijke LHBTI-beweging;
  • Europees Project: een sterke stem die verbindt. 

Wij zoeken:
Een financieel administrateur die de financiële administratie verzorgt van de genoemde projecten. Het takenpakket is breed en gevarieerd. Je verzorgt de uitbetaling van de salarissen en declaraties en beheert de debiteuren en crediteuren. Je bent nauw betrokken bij het opstellen van de begrotingen en je regelt de interne controle. Daarbij bewaak je de naleving van de overeengekomen subsidievoorschriften. Ook verzorg je de jaarlijkse rapportage en stel je de verantwoording naar het Ministerie op. Je werkt daarbij nauw samen met de voorzitter van de stuurgroep LCC+ en de penningmeester van het LKP.

Wij bieden:

  • Een dynamische en leerzame klus
  • Twee geweldige collega projectcoördinatoren
  • Mooie projecten met een urgente maatschappelijke doelstelling
  • Een unieke ervaring
  • Veel werkplezier

Wij verwachten:
Je hebt een HBO werk- en denkniveau, relevante werkervaring en hebt ervaring met het werken in verenigingen en stichtingen. Je hebt ervaring met financiële projectadministratie en rapportage. Je bent in staat om zelfstandig te werken, bent stressbestendig en accuraat. Je bent daarnaast maatschappelijk betrokken en vindt het een leuke uitdaging om te werken met vrijwilligers en (parttime) professionele krachten.

Je beschikt, naast de kwaliteiten die bij een control-functie passen, over sociale competenties die nodig zijn voor het werken in een kleinschalige projectorganisatie: flexibel, streng als het nodig is, een luisterend oor, ondersteunend en servicegericht. Naast je financieel administratieve taken, vind je het ook geen probleem om zorg te dragen voor een aantal algemene organisatie-taken. 

Nederlandse en Engelse taalbeheersing in woord en schrift is nodig i.v.m. de Europese connectie (project 5). Je hebt affiniteit met de LHBT-doelgroep en doelstellingen van de LCC Plus Alliantie, maar ook affiniteit met de christelijke doelgroep. Ervaringsdeskundigheid is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:
Vergoeding op uur-basis, bijvoorbeeld als zzp’er. 

Voor meer informatie over de projecten kun je kijken op www.lccprojecten.nl. Voor meer informatie rondom de vacature, kunt u contact opnemen met:

Kees Goedegebuur via 06 31 91 61 98.

Je motivatie en CV kun je tot 31 juli sturen naar penningmeester@lkp-web.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de 1e helft van augustus 2020. 

Partners van de LCC+ Alliantie