Warning: fopen(/home/lkpweb63/public_html/lccprojecten.nl/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/.htaccess): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/lccprojecten.nl/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/file.php on line 247
Training vergadertechniek – LCC+ Projecten

Training vergadertechniek

Binnen onze organisaties en projecten worden heel wat vergaderingen gehouden. Soms lopen discussies vast, komen bepaalde zaken niet aan de orde, is de agenda niet afgehandeld of zijn bepaalde mensen nauwelijks aan het woord geweest. Thuis van een vergadering vraag je je af: wat ging er mis?
Omdat we in allerlei verbanden met elkaar samenwerken en overleggen, is het goed om te leren effectief te vergaderen. Uit welke onderdelen bestaat besluitvorming en hoe voorkom je dat die door elkaar lopen? Hoe zorg je dat je focust op de zaken die prioriteit hebben? Welke rollen hebben deelnemers in een vergadering? Dat soort vragen zullen aan bod komen tijdens de training vergadertechniek door Otto Sondorp.
Datum: zaterdag 5 november.
Tijd: 10.30-16.00 uur.
Locatie: COC Nederland, Nieuwe Herengracht 49 in Amsterdam. (Let op: nieuwe locatie!)
Deelname aan de training (incl. lunch) is gratis. Je kunt je opgeven door vóór 29 oktober een e-mail te sturen naar marcoderks [at]  lccprojecten . nl. Vermeld je naam en (mobiele) telefoonnummer.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Partners van de LCC+ Alliantie

Partners van de LCC+ Alliantie