Warning: fopen(/home/lkpweb63/public_html/lccprojecten.nl/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/.htaccess): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/lccprojecten.nl/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/file.php on line 247
Training schrijfvaardigheid – LCC+ Projecten

Training schrijfvaardigheid

Reinier SonneveldBinnen het LKP, CHJC en ContrariO wordt heel wat schreven. Ook zijn er mensen die wel eens iets voor een krant of een magazine hebben geschreven of willen schrijven. Dat is een manier om anderen te laten delen in dingen die jij leuk of belangrijk vindt.

Om je boodschap over te brengen is het van belang dat je tekst helder, prikkelend, meeslepend is. Maar hoe doe je dat? Die vraag en andere vragen komen aan de orde tijdens een schrijfvaardigheidstraining, die op zaterdag 31 oktober van 13.00 tot 17.00 gehouden wordt in het gebouw van COC Nederland in Amsterdam. Na de zeer geslaagde mediatraining in mei wordt nu in het kader van LCC projecten aan de leden van het LKP en haar groepen, CHJC en ContrariO een training schrijfvaardigheid aangeboden. Het zal bijvoorbeeld gaan over ‘de alinea’ (Hoe lang is die? Hoe bouw je die op? Welke technieken kun je toepassen? Wat leest lekker?). Maar ook de zinsopbouw zal aan de orde komen.

De training wordt verzorgd door Reinier Sonneveld (1978). Hij is theoloog, schrijver en filmmaker. Ook werkt hij als scout en redacteur voor uitgeverij Buijten & Schipperheijn. Hij was de jongste schrijver die de Publieksprijs voor het Beste Christelijke Boek won, en wel voor zijn boek Jutten (2006). Andere boeken van zijn hand zijn Vliegende boom: 365 pogingen tot vliegen (2007) en Jezus in 2011 (2007), en dit najaar verschijnt Het goede leven, over duurzaamheid en vrijgevigheid. Van zijn boeken zijn er inmiddels meer dan 100.000 over de toonbank gegaan. Meer over hem op www.reiniersonneveld.nl.

Je kunt je aanmelden door vóór 10 oktober een e-mail te sturen naar de projectcoördinator, Marco Derks, via lccprojecten [at] hotmail . com. Om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wat jij wilt leren, stelt hij het erg op prijs wanneer je vooraf antwoord geeft op de vragen: Waar loop je tegenaan? Wat vind je het moeilijkste aan schrijven? Wat zou je willen leren? Voeg deze antwoorden toe aan je aanmelding.

Datum: zaterdag 31 oktober 2009
Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur.
Plaats: COC Nederland, Rozenstraat 8, Amsterdam.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Partners van de LCC+ Alliantie

Partners van de LCC+ Alliantie