Warning: fopen(/home/lkpweb63/public_html/lccprojecten.nl/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/.htaccess): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/lccprojecten.nl/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/file.php on line 247
Themadag Roze Vieringen – LCC+ Projecten

Themadag Roze Vieringen

Op zaterdag 28 november 2009 organiseert het LKP een inhoudelijke themadag over Roze vieringen in gebouw De Heuvel in Rotterdam. Als je geïnteresseerd bent om over dit thema te horen en na te denken, geef je dan op en kom op 28 november naar gebouw De Heuvel in Rotterdam. Je bent welkom vanaf 10.00 uur.
Deze themadag gaat over ‘Roze vieringen’.  Deze vieringen zijn er al vele jaren in alle soorten en maten, en de groepen die deze organiseren verschillen al evenzeer. Het is de bedoeling om op deze dag het genoemde fenomeen eens tegen het licht te houden, ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideeën op te doen. Inmiddels zijn al verschillende sprekers bereid gevonden om mee te doen, waaronder ds. J.H. (Hans) Uytenboogaardt, ds. R. (Rein) Philipp, ds. E. (Everdien) Hagen, drs. K. (Kees) Posthumus, en dit onder de bezielende leiding van onze dagvoorzitter mevr. ds. J.D.C. (Jacobine) Geel.

Naast  een inhoudelijke verdieping , een lezing, enkele presentaties, enige discussie en concrete uitvoering via enkele workshops zal tijdens deze themadag tevens de Roze-Kerstbundel worden gepresenteerd en de prijswinnaar van de verhalenwedstrijd bekend worden gemaakt.

Kosten voor deelname aan deze themadag zijn €20,00 per deelnemer (incl. lunch en afsluitende borrel). Voor studenten is de prijs is gesteld op €12,50. Als voor anderen de hoogte van dit bedrag problematisch is, schroom dan niet om contact op te nemen met Frits Brommet. Voor opgave moet je je naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres doorgeven aan Frits Brommet via e-mail (secretaris@lkp-web.nl) of per post (Geerdinkhof 421, 1103 RE Amsterdam Zuidoost). Je inschrijving voor deelname is pas rond wanneer het bedrag is overgemaakt naar girorekening 53610 t.n.v. LKP te Delft.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Partners van de LCC+ Alliantie

Partners van de LCC+ Alliantie