Even voorstellen: Carina Schaaij als workshopleidster Roze Vrouwendag 2017!

Geplaatst op de 04 oktober, 2017 op 2:51 pm Geschreven door in Nieuws

In aanloop naar onze mooie vrouwendag zal elke week een workshopleidster zich aan jullie voorstellen. Een kort stukje waarin zij iets vertelt over haar achtergrond en wat zij in de workshop graag met jullie wil delen.

Deze week vertelt Carina Schaaij wat over haarzelf en haar workshop ‘Speeddaten’:

“Ik ben Carina, 27 jaar, bruin haar en blauwe ogen. Ik denk ik zeg het er even bij aangezien ik ze op de foto verstopt heb . Ik ben ongeveer vijf jaar uit de kast, maar pas anderhalf jaar geleden ben ik in contact gekomen met andere christelijke lhbt’ers. Het heeft mij enorm geholpen in het laatste stukje acceptatie van mezelf (alhoewel dat altijd met pieken en dalen zal gaan) en daarom ben ik zo blij met deze dag. Naast het feit dat ik ontzettend fan ben van (ware) kleuren natuurlijk .

Ik ben erg blij met mijn lieve vriendin en het feit dat ze een persoonlijke relatie met God net zo belangrijk vindt als ik. Wie weet ben jij ook op zoek naar een speciaal iemand in je leven, of heb je nog weinig gelegenheid gehad om een leuke christelijke vrouw te ontmoeten? In dat geval hebben we speciaal voor jou een workshop speeddaten waar je de gelegenheid hebt om verschillende mooie, leuke, lieve en kleurrijke vrouwen te leren kennen.”

Wil jij ook jouw droomvrouw ontmoeten? Aanmelden voor de Roze Vrouwendag kan nog steeds via: http://www.lccprojecten.nl/true-colors-shining-through! We hopen zoveel mogelijk vrouwen te mogen ontmoeten op deze mooie dag!