Even voorstellen: Alain Buijserd als workshopleider Roze Vrouwendag 2017!

Geplaatst op de 02 oktober, 2017 op 2:16 pm Geschreven door in Nieuws

In aanloop naar onze mooie vrouwendag zal elke week een workshopleider zich aan jullie voorstellen. Een kort stukje waarin hij iets vertelt over zijn achtergrond en wat hij in de workshop graag met jullie wil delen.

Deze week vertelt Alain Buijserd, de enige man (!) die een workshop zal verzorgen, over zichzelf en zijn actieve dansworkshop:

“Ik ben Alain Buijserd, in het dagelijks leven studeer ik voor docent wiskunde en houd ik wel van een dansje op zijn tijd, net als het lesgeven erin.

Daarom lijkt het me tof om samen met jullie een dansworkshop te doen. Hier hoef je geen jarenlange ervaring of een been naast je oor te kunnen leggen. Beetje ritmegevoel is altijd handig, maar zelfs zonder dat kunnen we een hoop plezier beleven! En daar gaat het om in mijn workshop, plezier en vreugde. Ik ga nog niks verklappen over de inhoud en wat we precies gaan doen, maar we gaan lekker actief zijn en vermoedelijk ook wel wat zweten. Daarvoor is het handig dat je kleding aan kan trekken waar jij je lekker in kan bewegen en misschien is een flesje water ook geen overbodige luxe.

Ik heb er zin in. Tot 14 oktober. Groetjes, Alain”

Heb jij ook zin om samen met Alain en anderen een actieve dansworkshop mee te maken? Opgeven voor de vrouwendag kan nog steeds via: http://www.lccprojecten.nl/true-colors-shining-through. We hopen zoveel mogelijk vrouwen te mogen ontmoeten! Tot dan!