Warning: fopen(/home/lkpweb63/public_html/lccprojecten.nl/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/.htaccess): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/lccprojecten.nl/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/file.php on line 247
Mediatraining – LCC+ Projecten

Mediatraining

Met enige regelmaat worden LKP, CHJC en ContrariO door journalisten gebeld voor een reactie op bepaalde zaken of voor een interview. Ook zoeken de organisaties zelf de media op door persberichten of indirect via sociale media. Voor onze organisaties maar ook voor afzonderlijke personen is het van groot belang goed van de media gebruik te kunnen maken. Daarom zal zaterdag 1 oktober Christian van der Heijden (redacteur bij RKK/KRO) een training geven. In de training zal hij aandacht besteden aan diverse zaken:
1) Hoe stel je een persbericht op en hoe zorg je ervoor dat een redacteur sneller geneigd is het persbericht te gebruiken voor een nieuwsbericht?
2) Hoe ga je om met journalisten die op zoek zijn naar exotische personen – want ja, dat zijn christelijke LHBT’s nu eenmaal…
3) Hoe bereid je je voor op een interview? Maar minstens zo belangrijk: hoe oefen je controle uit tijdens het interview en hoe zorg je voor de uiteindelijke autorisatie van het artikel of de uitzending?
4) Hoe bereid je je voor op een live-interview? Dat is een vak apart. Het is vooral lastig omdat je de bescherming van je eigen strategische belangen niet ten koste mag laten gaan van je spontaniteit en omgekeerd.
Datum: zaterdag 1 oktober.
Tijd: 10.30-17.00 uur.
Locatie: COC Nederland, Nieuwe Herengracht 49 in Amsterdam.
Deelname aan de training (incl. lunch) is gratis. Je kunt je opgeven door vóór 23 september een e-mail te sturen naar marcoderks [at]  lccprojecten . nl. Vermeld je naam en (mobiele) telefoonnummer.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Partners van de LCC+ Alliantie

Partners van de LCC+ Alliantie