Vlog Workshop

Jij bent uitgenodigd om op 11 april in de middag een vlogworkshop te volgens samen met onze vloggers van HolyBe. Hoe gaaf is dat?! Dus altijd al meer willen leren? Geef je op!

We hebben plaats voor maar een aantal deelnemers: dus geef je vooral direct op als je verzekerd wil zijn van een plekje. 

Meld je aan

Vul onderstaand formulier in.

FAQ

Wat is lcc+ projecten

Wij zetten ons in voor sociale acceptatie van homoseksualiteit in christelijke kringen. Dit doen wij door middel van het uitvoeren van projecten. 

Wat is holybe?

HolyBe is het online platform voor christelijke LHBTI+jongeren. We vinden het belangrijk dat er een website is waar christelijke jongeren informatie, herkenning en bemoediging vinden over seksuele diversiteit en geloof. HolyBe wordt gestuurd door enthousiaste LHBTI+jongeren en andere betrokkenen. Het is onderdeel van LCC+ Projecten.

Waaruit bestaat lcc+ Projecten

LCC+ is ontstaan vanuit een alliantie van diverse LHBT-organisaties in Nederland: ChristenQueer (voorheen CHJC en ContraiO), Homo in de klas, Verscheurd, LKP en European Forum. 

Wat is het programma deze dag?

We hebben Saskia Viet uitgenodigd om ons meer te leren over vloggen. Hoe bedenk je onderwerpen? Hoe kan je het beste uit je telefoon halen als je vlogt? Hoe kan je zelf makkelijke editen? Dit alles gaan we zeker in praktijk brengen en Saskia stuurt aan waar hulp nodig is! 

Welke projecten hebben jullie?

Van 2019 tot en met 2021 hebben we vier projecten: LHBTI+jongeren, ouders van LHBTI+jongeren, LHBTI’ers die later uit de kast komen en op Europees vlak door het European Forum.

Hoe zo gratis?

Je vraagt je misschien af waarom wij jou dit gratis aanbieden? Gewoonweg omdat wij het jou gunnen. Wij organiseren een workshop zodat de vloggers hun kwaliteiten in vloggen kunnen vergroten. Natuurlijk zetten we deze workshop open voor andere betrokkenen bij HolyBe en LCC+ Projecten. 

Partners van de LCC+ Alliantie