Warning: fopen(/home/lkpweb63/public_html/lccprojecten.nl/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/.htaccess): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/lccprojecten.nl/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/file.php on line 247
Heilig bootje – mission completed – LCC+ Projecten

Heilig bootje – mission completed

Op zaterdag 1 augustus vaarde het heilig bootje van christelijke homo’s, lesbiennes en biseksuelen mee in de beroemde Canal Parade, het hoogtepunt van de Gay Pride in Amsterdam. In de aanloop daarnaartoe kwam de boot al meerdere malen uitvoerig in de aandacht bij diverse media. Eerst vanwege de weigering van de EO om hun presentator Manuel Venderbos mee te laten varen (zie persbericht), daarna toen we bekend maakten dat Corien Jonker van het CDA mee zou varen (zie persbericht). Op de dag zelf konden de honderdduizenden toegestroomde bezoekers het heilig bootje in full action zien langsvaren. Ook de dagen na de Canal Parade werd er in kranten en op websites over het initiatief geschreven. Zo hebben wij aan de samenleving, zowel christenen als niet-christenen, onze boodschap uitgestraald, dat homoseksualiteit en christenzijn goed samengaan.
Van het heilig bootje zijn door diverse mensen foto’s gemaakt, die hier te bekijken zijn. Ook is daar een overzicht te zien van de persberichten over het heilig bootje. Ook kun je een video-reportage van Jennifer “JenJen” Delano bekijken op Youtube (klik hier).

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Partners van de LCC+ Alliantie

Partners van de LCC+ Alliantie