Warning: fopen(/home/lkpweb63/public_html/lccprojecten.nl/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/.htaccess): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/lccprojecten.nl/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/file.php on line 247
Foto Heilig Bootje in tentoonstelling Amsterdamse grachten – LCC+ Projecten

Foto Heilig Bootje in tentoonstelling Amsterdamse grachten

Een foto van het Heilig Bootje maakt deel uit van de expositie Amsterdam Canals – gateway to the future van Het Grachtenhuis. De foto is tijdens de Gay Pride in 2009 gemaakt door fotograaf Maarten Boersema.
Op vrijdag 1 april opent Het Grachtenhuis zijn deuren voor het publiek. Rond de opening heeft Het Grachtenhuis een fotowedstrijd georganiseerd voor talentvolle, jonge fotografen. Alle deelnemers hebben zich laten inspireren door het thema ‘de tijdloosheid van de Amsterdamse grachten’ en de beste inzendingen zijn voor de tentoonstelling geselecteerd. In Het Grachtenhuis aan de Herengracht 386 in Amsterdam kunnen de fotowerken bezichtigd worden. Ook is er de gelegenheid om te stemmen op uw favoriete foto voor de publieksprijs.
Fotograaf Maarten Boersema maakte in opdracht van het LKP foto’s van het heilig bootje tijdens de Canal Parade op 11 augustus 2009. Meer informatie over hem is te vinden op www.polderphoto.nl.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Partners van de LCC+ Alliantie

Partners van de LCC+ Alliantie