Expertmeeting Groningen

Jij bent uitgenodigd om deze ochtend mee te denken en input te geven voor deze jongerenpublicatie. Hoe moet de publicatie eruit komen te zien en wat mag absoluut niet ontbreken?

Meld je aan

Voor de expertmeeting in Groningen op 29 februari 2020

FAQ

Wat is lcc+ projecten

Wij zetten ons in voor sociale acceptatie van homoseksualiteit in christelijke kringen. Dit doen wij door middel van het uitvoeren van projecten. 

Wat is het programma deze dag?

We starten om 11:00 uur in het Gomarus College. Na een korte introductie neemt een spreker ons mee in zijn/haar schrijfproces. Na een korte pauze starten we met een brainstormsessie. Deze koppelen we ook terug met elkaar. Daarna is er tijd voor een gezamenlijke lunch.

Waaruit bestaat lcc+ Projecten

LCC+ is ontstaan vanuit een alliantie van diverse LHBT-organisaties in Nederland: ChristenQueer (voorheen CHJC en ContraiO), Homo in de klas, Verscheurd, LKP en European Forum. 

Wat gaat er na deze meeting gebeuren?

De jongerenpublicatie is onderdeel van het jongerenproject van LCC. Alle input van de diverse expertmeetings worden verwerkt tot een uiteindelijke publicatie die we gaan verspreiden onder LHBT-jongeren.

Welke projecten hebben jullie?

Van 2019 tot en met 2021 hebben we vier projecten: LHBTI+jongeren, ouders van LHBTI+jongeren, LHBTI’ers die later uit de kast komen en op Europees vlak door het European Forum.

Welke spreker komt er?

Wij zijn nog druk bezig met de voorbereidingen. Als de spreker definitief is zullen we dat op deze pagina vermelden en een bericht plaatsen op ons Facebookevent.

Partners van de LCC+ Alliantie

Partners van de LCC+ Alliantie