Warning: fopen(/home/lkpweb63/public_html/lccprojecten.nl/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/.htaccess): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/lccprojecten.nl/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/file.php on line 247
Christelijke homo bij Schepper&Co in het land – LCC+ Projecten

Christelijke homo bij Schepper&Co in het land

Vrijdagavond 22 oktober stond het leven van een christelijke homoman centraal in NCRV’s Schepper&Co in het land. Tijdens de uitzending spreekt Hans Meijerink over zijn homoseksualiteit, zijn geloof, zijn relatie tot de kerk en zijn streven naar meer openheid over homoseksualiteit in de kerk. De uitzending is hier terug te zien.
‘Schepper&Co in het land’ is de titel van een nieuw levensbeschouwelijk televisieprogramma. Daarin wil de NCRV onderzoeken wat het betekent om in deze tijd protestant te zijn en laten zien hoe protestanten nu leven. Schepper&Co in het land wil het dagelijks leven laten zien door dit te verbeelden in reportages. Het programma kent een aantal vaste rubrieken, zoals de relisoap, die gedurende enkele weken mensen volgt die iets meemaken wat hen raakt in hart en ziel; de rubriek ‘Wat vindt U?’, waarin protestanten antwoorden geven op een eigentijds dilemma; en de rubriek ‘Gert en Gerrie’, waarin twee vaste commentatoren het land in gaan om actuele gebeurtenissen en evenementen op het gebied van geloof en samenleving te verslaan. Jacobine Geel speelt in deze reportages een verbindende rol.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Partners van de LCC+ Alliantie

Partners van de LCC+ Alliantie