Arie Boomsma zoekt jongeren voor ‘KRO’s Uit de kast’

Sta jij op het punt om uit de kast te komen? Of heb je net de allereerste stap(pen) gezet? Meld je dan nu aan.
Homoseksualiteit is bij veel jongeren helaas nog steeds een taboe. Daarom maakt de KRO een televisie serie met Arie Boomsma  waarin jonge homo’s en lesbiennes gevolgd worden tijdens (een deel van) hun coming out. Het doel is meer inzicht geven in de belevingswereld van jongeren met deze gevoelens en de zaken waar ze tegen aan lopen. Ook hopen we er aan bij te kunnen dragen dat er meer acceptatie komt voor homoseksualiteit.
De eerste zes afleveringen van KRO’s Uit de Kast waren begin dit jaar te zien op NL3. De serie krijgt in het najaar een vervolg.
Voor deze nieuwe serie zijn wij op korte termijn op zoek naar jongeren die op het punt staan hun ‘coming out’ te beleven, of daar net de allereerste stap(pen) in hebben gezet.
Ben of ken jij zo iemand en wil je hier meer over weten? Meld je dan aan via onze website. Hier kan je sowieso terecht voor meer informatie: http://kro.nl/uitdekast. Mailen of bellen kan ook, via uitdekast [at] kro . nl of 035-6251027. Uiteraard is dit contact helemaal vrijblijvend.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Partners van de LCC+ Alliantie

Partners van de LCC+ Alliantie