True Colors: Shining Through!

Je kunt een stukje tekst in deze ruimte toevoegen door het toe te voegen aan de "Page Excerpt" veld op het Pagina > Bewerk-.vakje

De voorbereidingen voor deze dag zijn nog in volle gang, maar bij deze geven we je alvast een overzicht van het dagprogramma:

10.30 uur        ontvangst met koffie/thee
11.00 uur        opening door dagvoorzitster
11.10 uur        Plenair gedeelte, inleiding door spreker
11.55 uur        huishoudelijke zaken, uitleg workshops, uitnodiging lunch
12.00 uur        lunch
13.00 uur        1e ronde workshops
14.00 – 14.30 pauze koffie/thee
14.30 uur        2e ronde workshops
15.30 uur        afronding workshops en korte pauze
16.00 uur        Religieuze viering
17.00 uur        borrel + maaltijd
19.30 uur        afsluiting + feest

Het belooft een ontzettend leuke dag te worden! We vragen een kleine bijdrage van € 12,50 om de kosten te dekken. Hiervoor krijg je koffie, thee en andere drankjes; lunch en diner zijn ook inbegrepen. Meerdere consumpties is voor eigen kosten (alleen contant, GEEN PIN).

Aanmelden en betaling gaan om technische redenen via de website van CHJC, één van de partners van LCC Plus Projecten. Klik op de knop hieronder om door te gaan.

 

Voor verdere vragen kun je de projectcoördinator Hans-Dieter de Smit benaderen via jad.desmit@lccprojecten.nl. Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/TrueColorsShiningThrough/

We zien je graag op 14 oktober om samen een onvergetelijke dag voor roze vrouwen neer te zetten!

 

Deze themadag wordt georganiseerd door de LCC Plus Projecten. Deze projectgroep bestaat uit het LKP, CHJC, ContrariO, HolyFemales.nl, en Netwerk Mirre.