Miranda Terpstra als spreker Roze Vrouwendag!

Geplaatst op de 02 augustus, 2017 op 10:05 am Geschreven door in Nieuws

‘Vrouwenkracht: beelddrager zijn van Gods moederhart’ 

Miranda Terpstra als spreker op de tweede Vrouwendag, 14 oktober 2017

In samenwerking met de christelijke homo-organisaties Contrario, CHJC, Netwerk Mirre, en HolyFemales organiseren de LCC Plus Projecten voor de tweede keer een dag voor roze vrouwen en geloof. De dag zal worden gehouden op zaterdag 14 oktober 2017 in Amersfoort (Paladijnenweg 251). Thema van deze dag is ‘True Colors: Shining Through’, over kleur bekennen binnen kerk en maatschappij. Het wordt een mooie dag vol ontmoeting, uitdagende sprekers en interessante workshops!

Met trots stellen wij dan ook onze keynote speaker voor deze vrouwendag graag aan jullie voor! Miranda Terpstra zal spreken over het thema ‘Vrouwenkracht: beelddrager zijn van Gods Moederhart!’ Hoe kunnen wij in het vrouwelijke en in al onze diversiteit geestelijk leven ontvangen en doorgeven vanuit onze identiteit? Hoe kun je als beelddrager je rechtmatige en gegeven positie innemen? Wat hebben wij vrouwen de kerk en de wereld daarbuiten te bieden?

Miranda Terpstra-van de Kerk zal hierover spreken en in gesprek gaan. Zij is auteur van het boek Hartenvrouw en initiatiefneemster van www.wijdekerk.nl, een platvorm dat in kaart wil brengen hoe inclusief de Nederlandse kerken zijn voor LHBT’s, want samen zijn wij de kerk!

Aanmelden voor deze dag kan nog steeds via: http://www.lccprojecten.nltrue-colors-shining-through. We zien je graag op zaterdag 14 oktober 2017 om samen een onvergetelijke dag voor roze vrouwen neer te zetten!

Zaterdag 14 oktober 2017, 11.00 uur.          Inloop vanaf 10.30 uur.

Guido de Bresschool, Paladijnenweg 251, 3813 DH, Amersfoort .

Facebook: True Colors: Shining Through

Wilt u meer weten over de Roze Vrouwendag? Neem dan contact op met Hans-Dieter de Smit, projectcoördinator LCC Plus Projecten, tel. (06) 54 32 21 17 of e-mail: h.d.de.smit@lccprojecten.nl.