Even voorstellen: Manon de Zeeuw als fotografe Roze Vrouwendag 2017!

Geplaatst op de 12 oktober, 2017 op 1:35 pm Geschreven door in Nieuws

Nog maar twee dagen en dan is het zover! Wij hopen dat jullie er al een beetje zin in krijgen! Op een mooie dag als deze kunnen ook de foto’s natuurlijk niet ontbreken. Manon de Zeeuw hebben wij bereid gevonden om leuke foto’s voor de dag te maken en zij wil zich graag even aan jullie voorstellen:

“Ik ben Manon Ruitenberg, ik mag deze dag vastleggen als fotograaf. In het dagelijks leven werkzaam als wijkverpleegkundige en daarnaast erg geboeid door onder andere reizen, bloggen en natuurlijk fotografie. J Tevens ben ik al weer een jaar gelukkig getrouwd (met hoe kan het ook anders) … een vrouw, ook ben ik bekend met en binnen het christelijke geloof.
 
Ben je benieuwd naar de fotoshoot’s die ik de afgelopen periode heb gemaakt of ben je benieuwd naar de blogs die ik heb geschreven onder andere over reizen naar Lapland, Mexico ea, dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op mijn website: https://manonruitenbergfotografie.nl/”
 
Mocht je, om welke reden dan ook, liever niet op de foto willen geef dit dan even door aan Manon. We hopen jullie allemaal te ontmoeten aanstaande zaterdag!