Even voorstellen: Everdien Hagen als workshopleidster Roze Vrouwendag 2017!

Geplaatst op de 27 september, 2017 op 11:39 am Geschreven door in Nieuws

In aanloop naar onze mooie vrouwendag zal elke week een workshopleidster zich aan jullie voorstellen. Een kort stukje waarin zij iets vertelt over haar achtergrond en wat zij in de workshop graag met jullie wil delen.

Deze week stelt Everdien Hagen zich aan jullie voor en vertelt zij over haar workshop met de titel ‘Mijn zegen heb je?!’:

“Hallo allemaal,

Mijn naam is Everdien Hagen en ik ben prediaknt in de Protestantse Kerk in Nederland. Op de vrouwendag zal ik een workshop leiden over het thema zegen met de titel ‘Mijn zegen heb je?!’ We onderzoeken hoe we zelf zegen ervaren en hoe het thema van zegen voorkomt in de bijbel. Ervaar je de lesbische liefde zelf als een zegen? En als je je liefde mocht vieren, hoe zou je dat dan willen doen? Een workshop waarin je actief betrokken wordt bij een oeroud gebaar dat bedoeld is om goed te doen.”

Dit belooft een enorm interessante workshop te worden! Wil jij samen met anderen over dit mooie thema nadenken? Aanmelden voor de dag kan nog steeds via: http://www.lccprojecten.nl/true-colors-shining-through. We hopen jou graag te ontmoeten op zaterdag 14 oktober in Amersfoort!