LCC Plus Projecten

Je kunt een stukje tekst in deze ruimte toevoegen door het toe te voegen aan de "Page Excerpt" veld op het Pagina > Bewerk-.vakje

Welkom op de website van LCC Plus Projecten, de alliantie van christelijke lhbt-organisaties. Op deze website kunt u meer lezen over de projecten die LKP, CHJC, ContrariO, HolyFemales.nl en Netwerk Mirre gezamenlijk uitvoeren om de sociale acceptatie van homoseksualiteit in christelijke kring te bevorderen. Deze projecten worden gesubsidieerd door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap, uitgevoerd door vrijwilligers uit de vijf organisaties, verwante groepen en alliantiepartners, en inhoudelijk en projectmatig aangestuurd door een projectmanager en projectcoördinator.

LCC Plus Projecten voert in de periode 2015-2017 drie projecten voor de bevordering van de sociale acceptatie van homoseksualiteit in christelijke kring onder de vlag “En nu verder”. Meer over de inhoud van deze projecten vindt u onder de menukeuze “Projecten 2015-2017′, of op onze facebookpagina van de LCC Plus Projecten: www.facebook.com/LCCPlusProjecten.

Het motto ‘En nu verder’ verwijst naar de twee eerdere projectperiodes van LCC:

  • In 2008-2012 voerde de alliantie tussen LKP, CHJC en ContrariO onder de naam LCC Projecten voor het eerst drie projecten uit: ‘Van Kerkgebouw tot Klaslokaal’, waarover meer informatie te vinden is onder de menukeuze ‘Projecten 2008-2012’ (submenu onder ‘Projecten 2012-2015’).
  • Begin 2012 is de alliantie uitgebreid met HolyFemales.nl en Netwerk Mirre met het oog op vijf nieuwe projecten onder het motto ‘Veilig en Vrij’. De uitbreiding van de alliantie naar vijf partners leidde tot de naamswijziging naar LCC Plus Projecten. Over wat er in deze projectperiode is gedaan en bereikt leest u alles onder de menukeuze ‘Projecten 2012-2015’.

 

Roze vrouwendag 2017:
‘True Colors Shining Through’

In het kader van één van de projecten organiseren de LCC Plus Projecten weer een Roze Vrouwendag! De dag zal gehouden worden op zaterdag 14 oktober 2017 in Amersfoort. Voor het verdere programma, met boeiende sprekers en workshops, en aanmelden ga je naar:

We hopen zoveel mogelijk vrouwen te mogen ontmoeten!